Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Όλυμπος Webcam.

Μερικές ολόφρεσκες (σημερινές/πρωινές) φωτογραφίες που μας έδωσε ο Γιώργος για να δουν οι hardcore project-άκηδες. Παρατηρούμε (μαζί με τα σχόλια του Γιώργου και του Μιχάλη) μπόλικο χιόνι στο βουνό, με το παλιό να έχει παγώσει πολύ καλά, ενώ καινούργιο έχει πέσει τις τελευταίες μέρες με πολύ αέρα και έχει τοπικά μεγάλες συσσωρεύσεις (προσοχή στις χιονοστιβάδες!). Να δούμε πότε θα στρώσει ο καιρός να πάμε να τα δούμε κι από κοντά...
Οι ημερομηνίες που φαίνονται στις φωτό είναι λάθος, θα έπρεπε να λέει 9 του μηνός. Ο μήνας έχει 9 που λέμε...

2 σχόλια:

chemenv είπε...

Φίλε μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις την διεύθυνση της webcam του Ολύμπου που αναφέρεις?

Ωραίες φωτογραφίες έχεις στα κείμενα εντός του blog και φυσικά ωραίες ιστορίες (το ωραίες το εκλαμβάνεις όπως θες, αλλά κυρίως ενημερωτικές, για ένα αδαή του βουνού όπως εγώ!)

Για το βιντεάκι με τα ΑΤΙΑ στον Όλυμπο, πολύ θέλω να πιστέψω αυτό που βλέπω (I want to believe, όπως έλεγε και η γνωστή ταινία) αλλά το έχετε τσεκάρει τόσο εξονυχιστικά ώστε να απορρίψετε την πιθανότητα να είναι μυγάκια που περνάνε πολύ κοντά στην κάμερα?

Σε ευχαριστώ πολύ που με άκουσες και καλές αναβάσεις!

peftontas team είπε...

Δεν υπάρχει webcam στον Όλυμπο. Τις 2 φωτό που βλέπεις μου τις έδωσε ο Γιώργος (διεύθυνση κάπου στις Συκιές Θεσσαλονίκης...) Δες EXIF...

Ευχαριστούμε... Πολλοί συνεισφέρουν κατα καιρούς σε κείμενα και εικόνες...

Για τα ΑΤΙΑ τώρα... Ο καθένας ας κρίνει μόνος του. Το να είσαι εύπιστος είναι μια προσέγγιση, το να είσαι αρνητικός μια άλλη, το να είσαι σκεπτικιστής μια τρίτη... και πάει λέγοντας... (Μυγάκια πάντως ΔΕΝ ήταν!!!)

Να είσαι καλά!

 
Number of unique visits: