Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Τι βρήκε η Θεία-Λένα στο παζάρι; ταμπόν και κ(ρ)α(μ)πό(ν)τες.

Παρά τα ειρωνικά σχόλια του αρχισυντάκτη η Θεία-Λένα θα συνεχίσει να γράφει. Παρότι τα άρθρα της χαρακτηρίστηκαν <<μαντζιριές>>, θα συνεχίσει να ψάχνει τις φτηνότερες και πιο πρακτικές λύσεις κόντρα στις μεγάλες εταιρίες ορειβατικού εξοπλισμού.Το παρακάτω άρθρο είναι βγαλμένο από τη ζωή, για αυτό πιστεύω ότι θα το εκτιμήσετε αγαπητοί αναγνώστες της θείας-Λένας (σημ. αυτό το άρθρο απευθύνεται κυρίως στους άντρες αναγνώστες μια και οι φίλες αναγνώστριες έχουν πάντα μαζί τους ταμπόν και προφυλακτικά και ξέρουν να τα χρησιμοποιούν).

Τι βρήκε η Θεία-Λένα στο παζάρι; Γιατί είναι χρήσιμα τα ταμπόν ανεξαρτήτως φύλου και τα προφυλακτικά αν δεν έχεις σεξουαλικές σχέσεις (σχόλιο αρχισυντάκτη: δε γαμάς δηλαδή).
Μόλις χώρισες... Θες να φύγεις και να χαθείς μόνος σου σε ένα βουνό. Και τι θα κάνεις με τα ταμπόν της, που τα έχει αφήσει παντού στο μπάνιο; Και όλα αυτά τα προφυλακτικά που αγόρασες προχτές από το περίπτερο (πριν της ανακοινώσεις ότι θα φύγεις για ένα μήνα στην Παταγονία); Ε, λοιπόν πάρε τα μαζί σου στο βουνό, γιατί μπορεί να σου χρειαστούν.

Ένα ταμπόν δεν είναι παρά αρκετά συμπιεσμένο βαμβάκι (με συνθετικό μετάξι σε κάποιες περιπτώσεις).
Αν εκεί λοιπόν που περπατάς μες στη χασούρα σου σκοντάψεις και τραυματιστείς θα έχεις αρκετό βαμβάκι αποθηκευμένο στην πιο μικρή συσκευασία για να φροντίσεις το τραύμα σου.Τα ταμπόν διατίθενται σε διάφορα μεγέθη από 1-1.9εκ διάμετρο για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Χμ! Και αν χρειαστεί να μεταφέρεις νερό και έχεις ξεμείνει από παγούρι; Ένα προφυλακτικό είναι η λύση- ελαφρύ, ανθεκτικό και μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 1 λίτρο νερό.
Επίσης ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο μπορείς να επιλέξεις και την κατάλληλη γεύση που θα αρωματίσει ευχάριστα το νερό σου (φράουλα, μπανάνα κτλ).
Επίσης αν τελικά πας στην Παταγονία, είσαι μες στη σκηνούλα σου και έξω οι θερμοκρασίες είναι μείον φεύγα, πως θα κάνεις τσισάκια χωρίς να το δαγκώσεις; Προσαρμόζεις κατάλληλα ένα προφυλακτικό και κατουράς μέσα σε αυτό-ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε αυτή την τεχνική στον κόμπο, κατά προτίμηση κάντε οχτάρι.

Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο το άρθρο-γράψτε μας τις εμπειρίες σας από τα προϊόντα που προτείνουμε στο peftontas.blogspot@gmail.com

Σας φιλώ,
Η θεία-Λένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Number of unique visits: