Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Ξεκινάμε;

Βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στον ντόπιο ορειβατικό τύπο και μην έχοντας μπαμπά εκδότη, αλλά ούτε ικανοποιούμαστε από τα έντυπα των ορειβατικών συλλόγων, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το συγκεκριμένο blog. Σκοπός του blog είναι η ελεύθερη έκφραση των ανθρώπων που ασχολούνται με το βουνό στην χώρα μας, πέρα από σκοπιμότητες, αλισβερίσια με ορειβατικά μαγαζιά, εταιρίες και τα γνωστά ... Μπορεί να συμμετέχει ο καθένας, εφόσον θέλει να εκφραστεί, μέσα από ένα κείμενο, μια φωτογραφία ή ένα video. Υποχρεωτική είναι η υπογραφή της κάθε ανάρτησης με ένα πραγματικό όνομα και η διάθεση να το κάνει για την απλή καταχώρηση/δημοσίευση κάποιων σκέψεων, πληροφοριών, φωτογραφιών κτλ. Η διαφήμιση περιορίζεται στο ελάχιστο, δηλαδή στην αναφορά κάποιων που βοήθησαν στην πραγματοποίηση μιας αποστολής, ενός ταξιδιού, στο άνοιγμα μιας διαδρομής κτλ.

Είναι στο χέρι αυτών που θα συμμετέχουν εδώ, το κατά πόσον θα μπορέσουν να κρατήσουν το ενδιαφέρον ψηλά, ή όχι. Απαραίτητο είναι να γουστάρουν/μπορούν να ανεβαίνουν στα βουνά, να σκαρφαλώνουν στα βράχια και στους πάγους και να μπορούν/γουστάρουν να το μεταφέρουν, είτε με λόγια, είτε με φωτογραφίες ή video.

Ο χρόνος θα δείξει...γιατί είναι ο χειρότερος γιατρός λένε, αν και νομίζω πως δεν ισχύει, μιας και ξέρω μερικούς ακόμα χειρότερους...

Θόδωρος Χριστόπουλος
επικοινωνία: teo_christopoulos @t yahoo dot gr και peftontas.blogspot @t gmail dot com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Number of unique visits: